Gnetics penisförlängare med timer

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Penisförlängare gnetics

penis förstorning Med  denna penisförlängare kan  du förstora din penis permanent både när det gäller längd och omkrets på ett  naturligt och effektivt sätt.

Läs mer här

Med  denna extender  fäster man penisen i dess naturliga position vilket gör den bekväm att använda.  Denna penisförlängare kan man kontrollera hur länge man har använt,med hjälp av en  inbyggd digitala tidtagare.
När du handlar en Gnetics Extender får du även tillgång till ett avancerat träningsprogram med mer än mer än 30 demonstrationsvideor  som syftar till att öka både längden och tjockleken på din penis. Tänk på att använda extendern korta perioder i början så att du vänjer dig vid träningen. Du kan få en större penis men det tar tid , så ta det lugnt så kommer du att lyckas!

Detta hjälper dig att snabbare uppnå det resultat du önskar.

Hur många centimeter kan du maximalt öka penisen?
Enligt hemsidan mellan 3 och 7 centimeter men det beror på varje persons individuella egenskaper och förutsättningar.

Om du besöker hemsidan så kan du även se på några  före och efter bilder, som visar att denna metod kan vara en lösning utan en dyr penis operation. Just nu kostar denna produkt ca 1200kr detta pris är ett av dom billigaste när det gäller penis extender .  Vill du veta mer klicka på den blå knappen här nedanför.

Läs mer här

Penisförlängning

Men du kan inte räka med en snabb lösning för att förlänga din penis. Du får räkna med att det tar  ca 6 månader. Men det kan ge dig den penis du drömmer om! Som vi tidigare ha nämnt så är det klokt att ha ett par lösa boxer kallingar när du tränar med din extender. Då är det ej obekvämt!

Åter till större penis

Större Penis

På start sidan hittar du flera intressanta inlägg som kan ge dig goda råd när du vill ha en större penis.

 

Comments

jonny says:

Detta funka för mig , men till en början kändes det lite obekvämt, men när jag satte på mig lösa boxer kallingar så var det inget problem .
Jag har lyckats med en ökning på nästan 3cm!!
Sambon har märkt skillnaden!’
Det tog ca 3 månader.
/jonny

svenne says:

Har använt denna extender 2 månader och det har gett en liten förändring ca 0,5cm i längd och kanske lite grövre, inte jätte impad.!
/Svenne

jonas says:

jonas
Jag har bara använt denna ca en månad, men jag ser redan förbättringar, framförallt när penisen är i erektion. Faktiskt så är jag väldigt nöjd med de resultat jag hittills har sett, så därför kommer jag fortsätta behandlingen några månader till, så att min penis kan bli ännu större. Är klart nöjd!”

Write a comment

*