Bra ställningar för dig med liten penis

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Har du en liten penis.

Bra ställningar för dig med liten penis.

I denna  video från Alex Allman  youtube kanal ser du hur du med rätt vinkel och teknik kan få ett bättre sexliv. Med rätt ställning kan du ge din partner en känsla av att du är större. Så även om du har en mindre penis kan du såklart tillfredsställa dig och din partner.

Du får  tips på bra ställningar som lämpar sig  för dig som har en mindre penis. Med dessa tips kan du får ett skönare samliv med din partner. Allt hänger inte på storleken, men visst har storleken betydelse.Men för många kvinnor kan en stort penis vara avtändande,det är väldigt individuellt.

Det kan kräva lite mer av dig och din partner för att ge varandra den njutning ni vill ha, men det är fullt möjligt. Ha bara en öppen dialog med din partner så kommer ni fram till  bra ställningar som passar er båda trots att du kanske har en liten penis. Men det är inte alltid skruvens fel om inte muttern passar!

Här kan du läsa om olika produkter för större penis 

 

Comments

Write a comment

*

Disclaimer : Effekten och resultatet kan variera mellan olika individer. Innehållet på vår hemsida bör inte betraktas som medicinsk rådgivning och vi rekommenderar att du konsulterar en läkare om du är osäker på om du bör använda någon av produkterna som vi nämner på denna sida.