Genomsnittlig penis storlek

Penis storleken

Penis storlekens betydelse är en något som de flesta män har funderat över och storleken kan ha betydelse. Men lång och grov och är inte alltid bäst. Kvinnans vagina är flexibel och anpassar sig nämligen efter penis storlek.

penislängd

Men vilken är Den genomsnittliga längden på en penis

Så här skriver phallosan.se i ämnet:
”Den genomsnittliga storleken och längden på en penis varierar enligt officiella undersökningar starkt bereonde på mannens härkomst. Inte bara i folkmun, utan även enligt statistiken har afrikaner den största och längsta penisen. Ledande inom denna grupp är män med sudanesisk härkomst. På andra plats kommer gemensamt européer och nordamerikaner. Sist i de flesta studier hamnar asiatiska folk med en genomsnittlig penislängd på 12-13 cm.
En Studie 2008

Enligt en studie, utförd 2008, ligger den genomsnittliga penisstorleken i Europa på något över 14 cm i erigerat tillstånd. På första plats ligger fransmännen med hela 15,5 cm. De tyska männen måste vara nöjda med en knapp centimeter mindre.

Liten är en penis dock först när längden väsentligt avviker från den genomsnittliga storleken. I Europa vore detta ca 11-12 cm.
Det genomsnittliga omfånget på en penis

När det gäller omfånget på en penis ligger värdena däremot längre från varandra. Ett normal omfång på en penis är cirka 11-14 cm. Här ger oss naturen mer utrymme och även enkäter bland kvinnor visar, att olika preferenser existerar.

Mätning och beräkning av penisstorleken

Hur mäter jag längden och tjockleken på min penis korrekt?

Det är svårt att mäta en erigerad penis exakt, då längden beror på graden av upphetsning.

Mät med fast linjal, som du från sidan trycker mot bäckenbenet bredvid penisen. Därvid sträcker du den slaka penisen bort från dig med tummen och pekfingret. En erigerad penis är inte längre än en slak penis som dras ut ordentligt. Med denna metod mäter urologer penislängden.

Viktigt: Du bör notera din vikt den dag du mäter. I fall du gått upp i vikt efter några månader, bildas ett så kallat fettlager i området där könshåren befinner sig. Detta lager kan vara flera centimeter tjockt och förfalska eller förkorta resultatet. ” källa www.phallosan.se

Hoppas att det gav dig bra svar och gav dig en förståelse för hur man kan mäta en penis på ett korrekt sätt. Allt hänger inte på storleken, man kan med rätt teknik,ställning och kreativitet få ett underbart sexliv. Tycker du inte att du räcker till så tipsar vi främst om phallosan forte och deras bekväma extender som har en kliniskt bevisad effekt, men tänk på du duger som du är!

Comments

Comments are disabled for this post.

Disclaimer : Effekten och resultatet kan variera mellan olika individer. Innehållet på vår hemsida bör inte betraktas som medicinsk rådgivning och vi rekommenderar att du konsulterar en läkare om du är osäker på om du bör använda någon av produkterna som vi nämner på denna sida.