Gnetics extender instruktionsfilm

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

 Större kuk

Här i denna video från kanalen  javisto på metacafe får du se hur gnetics extender fungerar.
Här kan du beställa till Lägsta Pris !
Det finns flera extenders på marknaden som kan hjälpa dig att få en större penis. Men om du beställer en gnetics extender så  kan du även få  tillgång till ett unikt träningsprogram.  Enligt deras hemsida kan du få en större kuk på  mellan 3-7cm i längd och om du har en sned penis så kan denna  extender även hjälpa till att räta ut den. Din penis kan även öka med upp till 20% i omkrets .Det finns tester som visar att en extender verkligen fungerar! Men det är väldigt individuellt vilka resultat man kan uppnå. Så om du använder en extender kan du även behandla en krokig penis, detta är något som många män lider av.

större snopp (2)

Räkna med att det tar  längre tid än vad reklamen säger,men det kan  gå att  få en större kuk utan ett dyrt ingrepp. Vill du testa penisförlängning utan ingrepp så är detta ett bra alternativ. Att ha en liten penis kan vara jobbigt för självförtroendet men ge inte upp. För dom flesta män kan det vara möjligt att få större kuk. Centimeterna stannar kvar även efter att man har slutat att använda sträckaren.
Men kom ihåg att det kan ta lång och man måste bära den i sex till nio timmar om dagen, varje dag. Dom flesta ser en ökning på mellan 3-7 cm efter ca 4 månaders träning.

 

klocka

Denna extender har även en smidig timer så att du lätt kan kontrollera hur långtid du har använt den. Gnetics extender  är den enda extender på marknaden som har en timer. Du kan även beställa reservdelar om du skulle behöva det.  Så funderar du på att testa en penisförlängare så bör detta vara ditt första val.

Här finner du mer information om Gnetics Extender

En stor fördel med gnetics jämfört med andra förlängare på marknaden är dess avancerade och unika teknologi ergoturn. Den är helt patenterad och den ger apparaten möjligheten att rotera samtidigt som den tillämpar spänning, vilket ökar ergonomin och gör att penisen inte glider . Detta gör att du kan bära den under längre perioder utan obehag!

Du är värd ett bättre sexliv! Men detta är ingen snabb lösning, det kommer att ta tid och det kommer att kännas ovant i början med denna träning. När du börjar använda extendern bör du bära den korta stunder i början så att du vänjer dig vid produkten. För att det ska kännas bekvämt kan det vara klokt att använda ett par löst sittande boxer kalsonger. Det kan gå att förstora penis, men det tar tid, så ge inte upp om du ej ser ett snabbt resultat. Vill du ej testa en extender så är ett naturligt kosttillskott en enklare lösning om du vill ha en penisförlängning.

 

Comments

Write a comment

*