Välja Penispump

Så här fungerar en penispump!
Med en bra penispump kan du få en större penis och en extra stimulerande sexupplevelse. Den skapar ett vakuum runt din penis, vilket ger dig en både fylligare penis och en hårdare erektion. Dessutom varar erektionen längre, till glädje för både dig och din älskare. Du kan använda din penispump innan sex och samlag, men också vid onani för att ge dig själv en extra behaglig njutning.
Vill du ha Ökad storlek och prestanda på din penis ? Då kan Bathmate Hydromax 7 hjälpa dig .
Hydromax är precis som alla andra penispumpar från Bathmate, gjorda för att användas tillsammans med vatten, samt framtagna för att kunna ge dig en större penis. Tack vare det vattentryck som uppstår i pumpen, kan penis pumparna skapa ett mycket kraftigare vakuum runt penis, än en vanlig penispump klarar.

​Så här använder du Bathmate Hydromax7 Penispump:
– Se till att den mjuka ringen längst ner på pumpen sitter fast ordentligt på pumpen.
– Sätt den lilla grå tippen i änden av pumpen i låst position och fyll pumpen med vatten.
– Slappna av medan du står i badet, och sätt pumpen kring penis.
– Med pumpen i en uppåtvänd vinkel, lås upp den gråa tippen och börja pumpa.
– Pumpa tills den svarta delen av pumpen längst ner, är så ihoppressad att du inte kan pumpa mer.
– För att få det bästa resultatet, avlägsna trycket efter ett par minuter och repetera allt 2-3 gånger under en period på 10-15 minuter.
Källa: sinful.se.
Läs mer här…

​Bathmate Hydromax7 är en ny och förbättrad utgåva av Hydro7 penispumpen.
Vill du lära dig mer om denna produkt kan du kika på informationsfilmen som beskriver i detalj hur bathmate penispumpar fungerar.

Hydromax är precis som alla andra penispumpar från Bathmate, gjorda för att användas tillsammans med vatten, samt framtagna för att öka storleken på penis. Tack vare det vattentryck som uppstår i pumpen, kan Bathmate pumparna skapa ett mycket kraftigare vakuum runt penis, än en vanlig penispump klarar.

Vad som gör Hydromax extra effektiv, är att den kan skapa 35% mer vakuum, än de andra Bathmate modellerna. Det kan den bland annat tack vare den mjuka, avtagbara skum-liknande ringen, som sitter längst ner på pumpen. Denna ring gör att pumpen sätter sig perfekt omkring din penis mot kroppen, vilket gör det lättare att sätta pumpen i en bra vinkel.
Beställ här…
Det finns även billigare varianter som kan ge hygglig effekt men om du inveserar i en produkt från bathmate så vet du att du får en välbeprövad och säker produkt. Tänk på att ta det lugnt när du börjar att testa pumpen och läs bruksanvisningen noga.

Comments

Comments are disabled for this post.

Disclaimer : Effekten och resultatet kan variera mellan olika individer. Innehållet på vår hemsida bör inte betraktas som medicinsk rådgivning och vi rekommenderar att du konsulterar en läkare om du är osäker på om du bör använda någon av produkterna som vi nämner på denna sida.