vill du ha en större penis naturligt?

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Större penis

Du är inte ensam om att tycka att din  penis är för liten. Vissa jämför sin penis storlek med dem de ser i omklädningsrummet på gymmet, eller de stora snoppar de ser i erotiska filmer. Vid synen av en större penis önskar många män att de antingen hade en större än den de sett eller lika stor. En del ser sin penis storlek som ett mått på manlighet och tror att ju större desto bättre.  Tänk på att allt hänger inte på storleken.
[ctapro id=10040]
Hur stor är  en normal svensk penis? En genomsnittlig svensk penis är ca 13 centimeter vid stånd och har en omkrets på ca 10 centimeter.

I denna video  får du se hur en av många hjälpmedel för att förlänga din penis fungerar. Just denna produkt är en av dom äldsta och mest beprövade på marknaden, men den är inte lika flexibel som gnetics och den har inte någon timer.

Denna produkt heter jes extender och har hjälp flera hundratusen män. Det tar tid att använda denna metod men det finns studier som visar att det verkligen fungerar.
större penis behandling

Vill du ha mer tips och råd kan du besöka rfsu.se .

Comments

Comments are disabled for this post.

Disclaimer : Effekten och resultatet kan variera mellan olika individer. Innehållet på vår hemsida bör inte betraktas som medicinsk rådgivning och vi rekommenderar att du konsulterar en läkare om du är osäker på om du bör använda någon av produkterna som vi nämner på denna sida.