Tidig utlösning

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Förtidig utlösning

kampanj

I denna video tar dom upp ämnet med förtidig utlösning.

Detta drabbar både unga och gamla men få vill prata om detta pinsamma problem.

i videon får du tips och goda råd som kan hjälpa dig att förebygga PE.

Kontroll över utlösningen är en av de mest åtråvärda egenskaperna bland män världen över, och Viaman kan hjälpa dig! Det är en manlig fördröjningsprodukt som är specifikt utformad för att hjälpa män att fördröja utlösning och få de där extra stunderna i sovrummet, utan att behöva använda receptbelagda läkemedel. Här kan du läsa mer om Viaman.

Stress och prestationsångest är två vanliga orsaker till att män kommer för snabbt. Med lite träning och en förstående partner kan man få ett bättre fungerande sexliv. Prata med din partner så kan ni gemensamt finna lämpliga lösning för just er situation. Vill ni söka hjälp prata med vårdguiden så kan ni få rätt behandling.

Ta hand om dig och tänk på att storleken på din penis kan vara av betydelse men det är inte allt. Med kärlek och ömhet kommer man långt! Många män tvekar att söka hjälp, var inte en av dom. Du är värd ett fungerande samliv med din partner. Ett enkelt tips är att testa start och stop tekniken, då kan du hålla ut längre. Men denna teknik kräver lite träning! Ha en realistisk bild på din sexuella förmåga. Det är mycket vanligt att män överskattar sin egen förmåga och detta medför en stress. Det är sundare att ha realistiska förväntningar då kommer du minska din nervositet och stress.  Försök att ha ett mer avslappnat sätt att se på sex.

Ta tillbaka kontrollen
Vill du hitta en snabb behandling som enkelt kan hjälpa dig att ta kontrollen över din utlösning?

Då kan Viaman vara lösningen.

Är du frustrerad över att intima stunder avslutas för att du kommer för tidigt? Letar efter en produkt som är snabb att använda och som kan vara ett hjälpmedel till detta problem, då behöver du inte söka längre. Viaman Delay Spray är potent och samtidigt en naturlig kombination av ingredienser som arbetar tillsammans för att ge dig styrka, kraft och kontroll när du behöver det som mest. Denna diskreta fördröjningsspray i fickstorlek appliceras 20 minuter i förväg och kan hjälpa dig så att du inte passerar mållinjen för tidigt.

Kontroll över utlösningen är en av de mest åtråvärda egenskaperna bland män världen över, och nu kan du enkelt återfå den igen! Här kan du läsa mer om Viaman.

Den kostar bara ca 210kr och kan vara den billiga lösning som kan ge dig ett bättre självförtroende vid intima stunder med din partner och hjälpa dig att njuta längre!

Produkten hittar du hos www.shytobuy.se och där  kan du läsa om flera olika fördröjningskrämer . Det finns även servetter som kan hjälpa dig att motverka en förtidig utlösning på ett naturligt sätt.

Åter till störrepenis-tips.se

Comments

Write a comment

*

Disclaimer : Effekten och resultatet kan variera mellan olika individer. Innehållet på vår hemsida bör inte betraktas som medicinsk rådgivning och vi rekommenderar att du konsulterar en läkare om du är osäker på om du bör använda någon av produkterna som vi nämner på denna sida.