Penis storlek

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Penislängd.

penislängd Penis storleken är något som många män oroar sig över. Storleken kan ha betydelse. Men en stor penis är  inte alltid bäst. Kvinnans vagina anpassar sig nämligen efter penis storleken. Men har du en större penis kan du troligtvis enklare tillfredsställa din partner.

 

Storlek
Penisar är mellan  ca 9 och 22 centimeter vid erektion.Man mäter på ovansidan av penisen, från penisroten till toppen av ollonet när man har stånd.
Hur stor skillnaden är i längd från att en kuk är slak och att den har stånd varierar  såklart från person till person. För vissa män är det nästan ingen skillnad alls mellan slak och erigerat tillstånd medan skillnaden för andra kan vara stor.

Oftast är det så att korta penisar sväller mer vid stånd än de som är längre.  Så  skillnaderna mellan olika penisar är mindre vid erektion än i slakt tillstånd.
Många män tycker att penis storlek är viktigt och vill ha en större,grövre och starkare penis.

En  normal genomsnittlig svensk penis är 13 centimeter vid stånd och har en omkrets på ca 10 centimeter. I undersökningar kring män som vill få en större penis, har man frågat män om sin snopp storlek för att sedan mäta den. Många män  upplever att man  har en mindre penis  än vad det uppmätta resultatet gav. Men allt hänger inte på storleken. Med rätt teknik och lämpliga ställningar kan ni ha ett bra kärleksliv och kravet på att ha en stor penis minskar, men vist är det så att en del kvinnor tänder mer på en stor penis.

Operation
operation Ett operativt ingrepp kan förlänga penis med 4 centimeter i slakt tillstånd och 2-3 centimeter i erigerat. Men detta kan vara ett både smärtsamt och dyrt sätt att få en större snopp. Så innan du börjar fundera på en operation bör du testa naturliga och billigare lösningar som kanske kan ge dig samma resultat.

 

spermie

Hoppas att du fick lite nyttig information som kan göra dig tryggare som man och minska kraven på dig själv.  Du duger som du är !

För män som är missnöjda med sin penisstorlek och känner att de önskar en större penis finns enkla och säkra alternativ att testa. Men det bör betonas  att man såklart skall känna sig tillfreds med den penisstorlek man har, och de jättepenisar som syns på filmer inte stämmer överens med storleken hos en vanlig man. Så sluta att jämföra med andra män och vad nöjd med det du har!

Vill du läsa mer om  olika metoder som kanske kan hjälpa dig  att få en längre penis kan du kika in på sidan om olika behandlingar .
Träna snoppen

Det finns extenders som med tiden kan ge dig en penisförlängning på upp till 7cm. Men som med all träning gäller det att ta det lugnt i början. Det finns även naturliga preparat som kan ge stärkt PC-muskel,grövre penis
och ökad sexuell potens.

fungerar penisförlängning.

Comments

Comments are disabled for this post.