Penis pump bathmate så funkar den

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Bathmate penispump

I denna video  från eropartner  youtube kanal visas en penis pump.

Du får du tips och goda råd hur du ska använda bathmate pump för att få en större penis på ett naturligt sätt. Det kan ta ett tag att uppnå önskad längd. Detta är inte en permanent ökning men kan ge dig en god effekt innan samlag.

Bathmate köper du till bästa pris hos sinful.se 

Vilka resultat kan man uppnå?
Du kan få hårdare och intensivare erektioner som är lättare att behålla.  En del har har även noterat att de kunnat se en skillnad i penisens storlek efter 6-8 veckor vid daglig användning av en penispump. Det fullgoda resultatet kommer vanligtvis att kunna ses efter ett år vid daglig användning, och användare får vanligen en skillnad på ca  5-7 centimeter. Då våra kroppar är uppbyggda olika individuellt sett, reagerar vi olika på behandlingar och kan tillgodogöra oss dem med olika resultat. Tänk på att en pump kan vara en bra lösning men det tar tid.

här kan du läsa om produkter för större penis 

Comments

Write a comment

*

Disclaimer : Effekten och resultatet kan variera mellan olika individer. Innehållet på vår hemsida bör inte betraktas som medicinsk rådgivning och vi rekommenderar att du konsulterar en läkare om du är osäker på om du bör använda någon av produkterna som vi nämner på denna sida.