penisförlängning en bluff?

Fungerar verkligen pensiförlängning?

penisförlängning

Hittade en intressant artikel kring penisförlängning på sverigesradio.se

Här följer artikeln.

”Penisförlängning populärt i Italien
Alltfler italienska män söker hjälp för att förlänga sin penis. Och den metod som lockar många männen är en apparat som strechar ut snoppen, istället för den mer komplicerade kirurgin. Metoden blev ännu mer populär efter att forskare på universitet i Turin, i en studie konstaterat att en penis kan förlängas med ett par centimeter på det här sättet. Men många är kritiska både till forskarna och företaget som säljer apparaten. Det är bedrägeri eftersom 9 av 10 av de män som söker hjälp är fullkomligt normalt utrustade och egentligen lider av psykiska problem. Reportage Robin Olin.”
Källa: sverigesradio.se

Att förlänga penis kan fungerar men resultaten varierar från person till person.  Men innan du funderar på en  penisförlängning bör du fundera över om det verkligen är nödvändigt? Med rätt teknik och självförtroende beöver du inte en större penis.

Hur lång tid tar det?

Oftast kan förändringen ta ganska lång tid 2-6 månader . En  lösning  för penisförlängning kan vara övningar och naturligt kosttillskott,som kan ge dig en fylligare längre penis och ett bättre stånd.

Tänk på att alltid vara kritiskt granskande kring resultaten du kan läsa på hemsidorna. Verkar resultaten vara för bra för att vara sant så är det troligvis det. Glöm inte bort att prata med din partner så kanske ni gemensamt kan hitta bra lösningar som ger er ett bättre sexliv. Vill du försöka att få en större penis kanske du ska pröva en extender.

Vill du läsa mer om olika produkter för att få större penis?

Comments

Comments are disabled for this post.