Onani tips för killar

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Skönt på egen hand!

Vill du ha tips på sköna sett att öka njutningen och berika ditt sexliv både för dig och  din partner så har jag hittat en bra artikel från mshop som ger dig goda råd för mer njutning och stimulans!

Här följer ett utdrag av artikeln.

”Vi har pratat med ett gäng killar för att samla in deras bästa onanitips

Onanitips för killar som vill ha lite variation. För att kunna ha ett rikt sexliv med sin partner krävs det att man har ett fungerande sexliv med sig själv. Så är det bara. Oavsett vad vissa flickvänner tycker. Hur ska du kunna lära känna din kropp och veta vad du gillar och inte gillar i sängen, om du inte får öva själv? Är du tillfreds med din njutning kommer det bli lättare att kommunicera ut till din partner hur du vill ha det.
Därför ska du onanera mera

Det finns tusen fördelar med onani – onani gör dig gladare, eftersom kroppens måbra-hormoner oxytocin frigörs och aktiverar belöningscentret i hjärnan. Det gör dig friskare – en australiensisk studie visar att regelbunden onani för män kan förebygga prostatacancer och samma sak gäller för kvinnor och livmoderhalsinfektioner. Det är helt enkelt nyttigt att onanera!

En annan stor fördel med onani är att det hjälper dig att somna. Orgasm lättar på spänningar och generellt somnar människor snabbare efter en orgasm för att de känner sig avslappnade och tillfreds, säger Doktor Lauren Streicher till Huffington Post. Dessutom minskar stressen med hjälp av onani. Det har samma effekt som yoga eller massage.
Så maxar du din orgasm-upplevelse, här är killarnas bästa onanitips för killar

1. Stressa inte fram orgasmen

Se det som att du har en osynlig partner där. Gå in med samma känsla och engagemang i ditt solosexliv. Den där fem-minutaren är perfekt att ta till, men har du några fler minuter på dig så passa på att jobba upp din kåthet tills du nästan når klimax, ta sen en kort paus, så att din penis slaknar lite. Gör sen om det. När du släpper på spänningarna efter tre, fyra gånger, kommer du uppleva en mycket mer djupgående och kraftfull utlösning.

2. Byt hand

Du har säkert provat att onanera med din icke-dominanta hand. Du har kanske även testat ”främlingen”, d.v.s. suttit på din hand tills den domnat och sen använt den för att simulera att någon annan smeker dig. Men prova istället att använda din icke-dominanta hand på ett mer kreativt sätt. Håll t.ex. penisen mot magen och låt några fingrar glida upp och ner på baksidan av penisen. Detta är ett mycket enkelt onanitips för killar.

3. Introducera en ny vän

Sexleksaker är inte bara för hennes nöje och njutning. Visst, du kanske inte är sugen på att köpa en dildo till dig själv, men utbudet är så mycket större än så. Den som pikar mest är solklart Fleshlighten som är så nära känslan av en Läs Mer……

källa: www.mshop.se

Hoppas att du fick lite nya tips som kan berika ditt kärleksliv. Ta hand om dig och njut av dig själv och din eventuella partner. Världens mest sålda onani produkt är fleshlight , den kan även hjälpa dig att hålla ut längre. Om du inte vill investera i denna produkt så finner du även många andra prisvärda produkter hos mshop. Dom har snabb och diskret frakt, och om du vill köpa direkt i butik så har dom butik i Göteborg och i Ullared.

Comments

Comments are disabled for this post.