Mot krokig penis

krokig penisLider du av en böjd penis?
Du är inte ensam många män har en mer eller mindre krokig snopp.
Har man bara en penis som är lite sned brukar det inte vara något större problem men i vissa fall kan det kanske behövas en behandling.
En sned penis kan påverka självförtroendet och göra att man känner sig extra nervös inför samlaget.
Om du lider av detta problem så finns det effektiva behandlingar som på ganska kort tid kan hjälpa dig att lösa problemet.
Dem flesta män är inte medvetna om att det går att behandla naturligt utan operation, så du slipper obehag och smärta.
Vanligaste orsaken till krökt penis
Ansamling av klumpar vid Peyronies sjukdom är den vanligaste orsaken till en krökt penis.Denna sjukdom beror på en ärrliknande vävnad som bildas på penisskaftet under huden, som får snoppen att krökas 30 grader eller mer.
Klumpen kan orsaka smärta och obehag . Män med Peyronies har ofta svårt att uppnå en fast erektion, men det är oklart om detta inträffar först, eller om det orsakas av ärrvävnaden.

Peniskrökningen försvårar samlag och i vissa extrema fall kan samlag vara svårt att genomföra. Detta är en av dem sjukdomar som drabbar män mest psykiskt. Man tror att ca 5-20% lider av en sned penis. En sned penis är en av dom mest vanliga sexuella dysfunktionen i världen. Om du lider av detta påbörja din behandling snarast, så att du kan få tillbaka ett välfungerande sexliv!

 

sned penisBehandlingar
Den effektivaste behandlingen är att använda en sträckare. Kliniska studier har visat att penis uträtningsenheten är en naturlig lösning för att korrigera en böjd penis och behandla komplikationerna med Peyronies sjukdom. De smidiga stretchningstekniken eliminerar behovet av en eventuell operation. Som en bonus kan det även ge dig en större penis.
Penisvävnader reagerar på den kontinuerliga dragningen genom att tänjas ut och bygga om sin cellulära uppbyggnad och kommer att hjälpa till att räta ut penisen naturligt.

Den sträckare vi kan tipsa om är Gneticsextender den har en unik ergoreturn teknik och den har även en timer som hjälper dig att enkelt kontrollera tiden du ha använt sträckaren. Detta är förmodligen den mest effektiva och bekväma penisträckaren på marknaden.  Det finns även reservdelar att beställa om det skulle behövas,detta är något som väldigt få tillverkare erbjuder.

Det kan tyckas vara en dyr investering men tänk på att detta är en engångskostnad jämfört med tillskott som du måste äta under en lång period.
Här kan du se en instruktionsfilm om denna extender.

Här kan du beställa Gneticsextender till bästa pris!

Vänta inte!
När din penis har  börjat utvecklat en krökning är det väldigt viktigt att påbörja en behandling så snart som möjligt.

Att använda en sträckare kan kännas lite konstigt till en  början men efter en tid brukar det gå bra , det är klokt att testa korta perioder i börja så att man vänjer sig. Med en penisextender kan man även  få en  penisförlängning! När du använder en extender är det klokt att ha på sig ett par löst sittande boxer kalsonger, då är det bekvämare.

Naturligt kosttillskott

Vill du inte testa en extender så finns det även ett naturligt kosttillskott som du kan pröva. Det vi kan tipsa om är Neprinol som du hittar hos shytobuy.se som  kan behandla en sned penis genom att på ett naturligt sätt hjälpa kroppen räta ut penisen.

Detta är en välkänd och framgångsrik behandling som har hjälp många män med Peyronies sjukdom.Ett regelbundet intag av detta naturliga kosttillskott  ger resultat efter cirka 4 månader.Men om du vill vara ekonomisk är det ett klokt val att välja en extender istället.

Åter till störrepenis-tips.se

Vill du läsa mer om forskning i ämnet kan du besöka  www.urologyhealth.org/

Informationen är på engelska.

Comments

Comments are disabled for this post.